У Херсоні жінка народила біля ТРЦ / фото:ua.depositphotos.com

Вагітна жінка з села Софіївка Миколаївської області народила під стінами херсонського ТРЦ. У таких екстремальних умовах на світ з'явилася здорова дівчинка.

Про це повідомляє місцеве видання kherson.net.

Вагітна жінка 14 червня відчула біль в животі, але не звернула на це особливої уваги, тому що до пологів був ще тиждень, але через деякий час біль посилювався. Майбутні батьки прийняли рішення їхати на своїй машині в Херсонську лікарню, тому що лікарі Миколаєва не вселяли їм довіри.

Відео дня

В дорозі у 40-річної жінки почалися пологи, тому чоловік викликав швидку, лікарі якої по прибуттю прийняли дитину прямо в машині. Так, серед ночі під стінами ТРЦ "Фабрика" народилася дівчинка. Матір та дитину медики доставили в лікарню.

Читайте такожМолода дружина Віктора Павліка народила первістка (фото)

За словами завідуючої відділенням патології вагітних міської клінічної лікарні імені Лучанського Людмили Імшеницької, дитина народилася з вагою 2,3 кілограма без будь-яких проблем зі здоров'ям.

"Я якраз чергувала тієї ночі, і приймала дитину. Дівчинка, яку до нас привезли, була вагою у 2,3 кілограма, і огляд не виявив у неї ніяких симптомів захворювань – немовля лише потрібно зігріти. Однак у її матері пологи на той момент не закінчилися, - в матці ще залишалася плацента. Її благополучно витягли. Тепер підстав хвилюватися за подальшу долю жінки вже немає", - зазначила лікар.

Як раніше повідомляв УНІАН, на Рівненщині 12 червня після першої години ночі медики швидкої приймали пологи в лісі. В умовах місцевого бездоріжжя водій, який віз породіллю в лікарню, заблукав. У досить незвичних умовах довелося приймати пологи медикам Зарічненської підстанції екстреної медичної допомоги та медицини катастроф.