Юних неадекватів зафіксувала камера в авто / скріншот

У Києві група підлітків, ймовірно, перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння, відзначилася неадекватною поведінкою на дорозі.

Як повідомляє "Київ оперативний" у Facebook, інцидент стався у Дарницькому районі столиці. На оприлюдненому відео можна побачити, як один з малолітніх хуліганів навмисне вибігає під колеса авто, що рухається, й застрибує на нього. Одразу ж до нього підбігає "напарник" й відтягує першого від авто. Згодом за ними побігли ще двоє дівчат.

"Бухі малолітні особи ініціюють ДТП неподалік із станцією метро Харківська. Нормально взагалі? Де ті батьки?", - йдеться у публікації.

Відео дня

Чим завершився інцидент - наразі не повідомляється.

Як це було - дивіться на відео нижче:

Як повідомляв УНІАН, раніше на столичній Деміївці троє підлітків раптово накинулися на літнього чоловіка, побили його й задули газом. На опублікованому записі видно, що підлітки знаходяться в неадекватному стані й кидають каміння як у потерпілого, так і втих, хто намагається захистити його і робить їм зауваження. 

За кілька годин особи нападників встановили. Ними виявилися кияни, що між собою є родичами, 2005, 2006 і 2009 року народження. Двоє із них раніше потрапляли у поле зору правоохоронців.