На Львівщині розшукують маленьку дитину / фото Нацполіція

Поліція Львівщини розшукує зловмисника, причетного до викрадення 9-місячної дитини. Також правоохоронці встановлюють місцеперебування самої дитини.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області у Facebook.

"Співробітниками поліції Львівщини розшукується малолітня Нечаєва Вікторія Олександрівна, 05.01.2021 р.н., мешканка Львова. Як попередньо встановили правоохоронці, дитину могли викрасти, і що до цього може бути причетний колишній співмешканець матері дитини, Лукач Юрій Васильович, 22.04.1990 р.н., мешканець селища Підволочиськ Тернопільської області", - йдеться у повідомленні.

Відео дня

До розшуку дитини задіяні оперативники кримінальної поліції, ювенальні поліцейські усіх територіальних підрозділів поліції, а також співробітники карного розшуку, кінологи та співробітники інших служб поліції Львівщині. Орієнтування надіслані до поліції інших областей.

Читайте такожЗадув газом та вдарив касира: у Києві іноземець обікрав заправкуУсіх, кому відомі деталі події або місце перебування розшукуваних, просять звертатися на номером "102" або у найближчий підрозділ поліції.

Раніше повідомлялося, що у Київській області розшукали хлопчика, якого з ліцею "викрала" матір.

Вас також можуть зацікавити новини