У Мощуні собака знайшов гранату \ фото УНІАН, Ратинський В'ячеслав

У Мощуні на Київщині собака на прогулянці виявив гранату до підствольного гранатомета.

Про це повідомляє поліція Київської області. "Житель села вивів свого улюбленця до місцевого лісу. Прогулюючись, пес натрапив на небезпечний предмет", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що поліцейські на місці встановили, що знахідка є гранатою до підствольного гранатомета, та викликали Держслужбу з надзвичайних ситуацій.

Відео дня

"На щастя, ні тварина, ні її господар не постраждали. Шановні громадяни! Застерігаємо від відвідування лісів, де були розташовані війська росіян чи місць, де велись активні бойові дії! Бережіть життя та здоров’я", - закликали правоохоронці.

фото Поліція Київської області

Бойові дії в Мощуні

Село Мощун на початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну стало головним форпостом, який допоміг виграти битву за оборону Києва. Попри наступ ворогів, українські військові утримали цей населений пункт. Внаслідок активних бойових дій у селі не залишилось жодного куточка, який би не зазнав шкоди. 

Головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний опублікував відео про те, як українські військові захистили село Мощун на Київщині від російських окупантів.

Вас також можуть зацікавити новини: