Посадовець помер під час надання меддопомоги / УНІАН, Віктор Ковальчук

У Запоріжжі скоєно замах на місцевого посадовця, який внаслідок отриманих вогнепальних поранень помер під час надання медичної допомоги. 

Як повідомляє поліція Запорізької області, інцидент стався сьогодні вранці у середмісті Запоріжжя.

Працівники поліції встановили, що біля підʼїзду багатоповерхівки невідомий з вогнепальної зброї здійснив чотири постріли у місцевого посадовця та зник з місця події. Потерпілий помер під час надання медичної допомоги.

Відео дня

Слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Поліцейські розшукують чоловіка, який стріляв у посадовця.

За інформацією Суспільного, жертвою нападу став тимчасово відсторонений директор департаменту правового забезпечення Запорізької міської ради Максим Денщік. 

Пізніше у Запорізькій міськраді висловили співчуття колегам, рідним та близьким з приводу загибелі Денщіка. 

В Одесі застрелили чоловіка через зауваження про гучну музику

В Одесі на початку червня застрелили чоловіка через те, що він зробив зауваження мешканцю однієї з квартир багатоповерхівки стосовно гучної музики.  

Жертвою став 28-річний чоловік, який приїхав з сусідньої області на вихідні до брата в Одесу. Вночі вони почули гучну музику, що лунала з квартири на дев’ятому поверсі, та вирішили піднятися до сусідів. Коли вийшов мешканець оселі, вони зробили йому зауваження щодо шуму, на що той почав поводити себе агресивно. Між чоловіками виникла сварка, яка переросла у штовханину. Тоді зловмисник зайшов у квартиру, взяв пістолет, і, повернувшись, декілька разів вистрелив в одного з них, поціливши у груди. Внаслідок отриманих травм потерпілий помер на місці. Зловмисник після скоєного втік. Згодом його затримали правоохоронці. Чоловікові загрожує до п'ятнадцяти років позбавлення волі.

Вас також можуть зацікавити новини: