Чоловік в Одесі жорстоко вбив свою літню матір / ілюстративне фото flickr.com/31035268@N00/364660987

У Київському районі Одеси чоловік до смерті забив 76-річну матір та викинув тіло в під'їзд.

Як повідомили у Головному управлінні Національної поліції в Одеській області, НП сталася сьогодні вночі в одному з багатоповерхових будинків на вулиці Люстдорфська дорога.

"Сталося це вночі у квартирі, де проживала сім'я. Син до смерті забив 76-річну матір, витягнув її тіло в під'їзд і зник. Поліцейські затримали 48-річного одесита за кілька годин у родичів, де він намагався сховатися", – повідомили в поліції.

Читайте такожПід Одесою на трасі знайшли мертву жінкуЧоловікові інкримінують вчинення умисного вбивства (ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України).

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до п'ятнадцяти років.

До обрання запобіжного заходу фігуранта затримано.

У соціальних мережах очевидці пишуть, що злочин скоєно у будинку на Люстдорфській дорозі, 54А. Зазначається, що чоловік нібито був під впливом якихось наркотичних або психотропних речовин. Він жорстоко вбив пенсіонерку, а потім "тягав тіло по всіх поверхах". Поліцію викликали сусіди.

Раніше в Одесі було скоєно ще один дуже серйозний злочин – батько та син жорстоко побили чоловіка, а потім вивезли в поле й покинули вмирати. Потерпілого госпіталізували. Через кілька днів чоловік помер від отриманих травм.