Підозрюваних затримали / фото od.npu.gov.ua

В Одесі батько та син жорстоко побили чоловіка, після чого вивезли в поле й кинули там помирати.

Як повідомили в Головному управлінні Національної поліції в Одеській області, злочин скоєно у квартирі, яку 36-річний чоловік з Вінницької області винаймав у Суворовському районі Одеси.

Він запросив до себе колегу і батька, яких пригостив спиртними напоями. У розпал застілля гості почали сваритися і битися, а син, прийнявши сторону родича, допоміг йому "приборкати" товариша. Побивши 28-річного потерпілого до втрати свідомості, вони вивезли його за місто і кинули посеред поля.

Виявили одесита випадкові перехожі: прийшовши до тями, він дістався до дороги та сидів на узбіччі. Чоловіка госпіталізували, але за кілька днів від отриманих травм він помер.

На встановлення осіб зловмисників поліцейським знадобилося кілька днів, оскільки потерпілий через важкі травми не пам'ятав їх.

"Першим правоохоронці розшукали молодшого з підозрюваних: після скоєного він залишився в Одесі. Чоловікові повідомили про підозру в умисному тяжкому тілесному ушкодженні, вчиненому групою осіб, що спричинило смерть потерпілого, та обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою", - сказано в повідомленні.

Читайте такожВ історії зі вбивством 10-річної дівчинки на Закарпатті спливли шокуючі подробиці (відео)Місце знаходження 60-річного батька встановили згодом у Вінницькій області, з ним зараз проводяться невідкладні слідчі заходи.

Згідно з ч. 2 ст. 121 Кримінального кодексу України, за якою кваліфіковано дії зловмисників, батькові та сину загрожує до десяти років ув'язнення.

Раніше повідомлялося, як на Закарпатті вітчим до смерті побив 10-річну падчерку.

Вас також можуть зацікавити новини