В одеському порту горів склад / скриншот

В Одеській області на території приватного порту "ТІС" горить склад.

Як повідомили кореспонденту УНІАН в прес-службі Головного управління ДСНС в Одеській області, зараз відкритим полум'ям горить окремо розташований склад.

Орієнтовна площа пожежі – 1 тис. кв. м.

Відео дня

На підприємстві стверджують, що горить порожнє складське приміщення.

"На даний час для оперативної локалізації пожежі залучено необхідну кількість пожежних бригад підприємства, а також із села Візирка, міст Южне та Доброслав. Небезпеки для працівників порту і жителів довколишніх сіл немає. Ситуація контролюється", – заявляють на підприємстві.

Оновлено. У порту підтвердили, що дійсно на одному з порожніх складів відбулося загоряння, але ніхто не постраждав, пожежу оперативно ліквідували.

Для оперативної локалізації пожежі було залучено необхідну кількість пожежних бригад підприємства, а також з с. Визирки, м. Южного та Доброслава. Небезпеки для працівників порту та мешканців довколишніх сіл немає.

"Щиро дякуємо пожежним службам, Державній службі з надзвичайних ситуацій, колегам та сусідам за оперативне надання допомоги. Спільними зусиллями нам вдалося загасити вогонь максимально швидко та, головне, без жодних жертв", – зазначили на підприємстві.

Трансінвестсервіс (ТІС) - найбільший приватний стивідорний оператор в Україні. Компанія оперує власними вантажними терміналами в Малому Аджалицькому лимані, в акваторії порту "Південний".

Вас також можуть зацікавити новини