У Коблевому вбили чоловіка / фото koblevo.org.ua

У курортному селищі Коблеве, розташованому на узбережжі Чорного моря, невідомі до смерті забили охоронця бази відпочинку.

Про це повідомляє прес-служба поліції Миколаївської області.

Як зазначається, 16 липня до поліції Березанського району місцева мешканка повідомила, що виявила мертвим свого 58-річного чоловіка.

Відео дня

Читайте такожВ Одесі водій-порушник побив двох патрульних

"Зі слів заявниці її чоловік працював на базі охоронцем і напередодні ввечері, прийшов додому з тілесними ушкодженнями у вигляді синців на обличчі та повідомив, що в нього виникла бійка з невідомими особами. Через деякий час потерпілому стало зле і дружина викликала медичну допомогу, однак, чоловік відмовився від госпіталізації, а вранці наступного дня потерпілий помер", - йдеться у повідомленні.

Причиною смерті, за висновками фахівців, стали отримані тілесні ушкодження. Обставини події та причетні до неї особи встановлюються.

"За вказаним фактом слідчі розпочали кримінальне провадження за ознаками ч. 2 ст. 121 КК України «Умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого», що карається позбавленням волі на строк від семи до десяти років. Триває слідство", - додали у поліції.

Правоохоронці закликали усіх свідків злочину повідомити наявну інформацію.

Як повідомляв УНІАН, раніше на Миколаївщині киянин обстріляв свого напарника та "замінував" супермаркет, бо "хотів потрапити за ґрати" через борги перед банком.