Товарний потяг, який переїхав чоловіка, віз 17 вагонів пшениці / фото Reuters

На Тернопільщині внаслідок наїзду товарного потяга 32-річному чоловіку ампутувало ноги.

Як повідомили УНІАН у Центрі екстреної медичної допомоги Тернопільської області, нещасний випадок стався 18 листопада о 16:12 у с. Зарудечко Збаразького району.

За словами машиніста потяга, чоловік лежав на рейках.

Відео дня

Із травматичною ампутацією обох нижніх кінцівок, у стані травматичного та гіповолемічного шоку потерпілого після наданої медичної допомоги госпіталізували до Збаразької райлікарні.

Читайте такожЗробив зауваження через маски: у Харкові колишній поліцейський відкрив вогонь у метроНаразі ще встановлюють, чи був чоловік тверезим.

Як повідомили у Головному управлінні Націполіції у Тернопільській області, результатів аналізів поки що немає. З’ясувати у потерпілого, як він опинився на колії, теж не змогли, оскільки травмований перебуває в реанімації без свідомості.

В поліції уточнили, що машиніст, побачивши чоловіка, одразу почав гальмувати. Однак товарний потяг віз 17 вагонів пшениці, тому з таким вантажем миттєво зупинити рухомих склад не вдалося.

Рух потягів призупинявся менше ніж на годину. Щойно "швидка" забрала потерпілого, а слідчі зафіксували інцидент, рух на ділянці відновили.

В селі потерпілого характеризують як такого, що вів розгульний спосіб життя.

Вас також можуть зацікавити новини: