Дитина зізналась психологу / Фото Alan Rampton via flickr.com

У місті Вознесенську Миколаївської області засудили 40-річного батька-педофіла, який протягом кількох років ґвалтував свою дитину.

В грудні 2019 року чоловік був затриманий за підозрою у зґвалтуванні 11-річної дочки, мати якої померла, повідомляє видання "Факты".

Дівчинка має затримки в розвитку і відвідує спецшколу-інтернат. Батько, який також має проблеми зі здоров'ям, забирав дочку на вихідні. Правда спливла, коли дівчинка зізналася шкільному психологу, що її тато «п'є горілку» і робить боляче. Про це зі школи повідомили в соціальну службу і поліцію.

Відео дня

Читайте такожНа Одещині суд продовжив арешт обвинувачуваному в жорстокому вбивстві 11-річної Дарини Лук'яненко

"В прокуратурі Миколаївської області, ювенальним прокурором Вознесенської місцевої прокуратури підтримано публічне звинувачення в кримінальному провадженні щодо згаданого жителя Вознесенська. Під час судового розгляду встановлено і доведено, що обвинувачений, застосовуючи фізичне і психологічне насильство, систематично ґвалтував свою дочку", - зазначає видання.

Колегія суддів Вознесенського міськрайонного суду призначила чоловікові покарання у вигляді 13 років позбавлення волі.

Як повідомляв раніше УНІАН, у Києві 28-річний житель Волинської області ґвалтував похресника, знімав це на відео та продавав записи в мережі.