Ірина Білик / instagram.com/bilyk_iryna

І вітчизняні, і голлівудські зірки своїм прикладом показують, що не завжди перший шлюб може бути вдалим. Для того щоб знайти особисте щастя, часом варто трохи почекати.  

Ірина Білик

Українська співачка Ірина Білик була як в офіційних, так і в цивільних шлюбах. Її першим фактичним чоловіком був продюсер Юрій Нікітін, з яким вона познайомилася на фестивалі "Весняні надії-90" у Вінниці. Потім вона перебувала в цивільному шлюбі з моделлю Андрієм Оверчуком, якому незабаром народила сина Гліба. Пізніше у неї були стосунки з хореографом і телеведучим Дмитром Коляденком. Першим офіційним чоловіком Білик став хореограф Дмитро Дікусар, з яким вони одружилися в Ріо-де-Жанейро. П'ятим чоловіком був фотограф Аслан Ахмадов, з яким Білик нещодавно розлучилася. Відомо, що в останньому шлюбі у Ірини народився син Табриз від сурогатної матері.

Ірина Білик / instagram.com/bilyk_iryna

Дмитро Гордон

Відомо, що у телеведучого і журналіста Дмитра Гордона було чотири дружини. Від першого шлюбу у нього є 29-річний син Ростислав, від другого шлюбу - 26 - річний син Дмитро, від третього шлюбу - 22-річна дочка Єлизавета і 20-річний син Лев, від четвертого шлюбу з Олесею Бацман - 9-річна дочка Санта, 5-річна дочка Аліса і 2-річна дочка Ліана.

Відео дня
Дмитро Гордон / Фото УНІАН, В'ячеслав Ратинський

Читайте такожВід 15 до 40 років різниці: хто із зірок любить чоловіків молодого вікуАлла Пугачова

Про особисте життя російської співачки Алли Пугачової ходять легенди. Як відомо, Пугачова була одружена з цирковим артистом Миколасом Орбакасом, від якого народила дочку Христину Орбакайте. Потім вона була одружена з кінорежисером Олександром Стефановичем, який нещодавно помер, за продюсером Євгеном Болдіним і зі співаком Філліпом Кіркоровим. З грудня 2011 року вона перебуває у шлюбі з шоуменом Максимом Галкіним, з яким виховує двійнят від сурогатної матері. До речі, з останнім вони познайомилися на зйомках кліпу "Будь или не будь". У соцмережах вони показують, що щасливі разом, але наближене до них оточення не вірить у щирість їхніх почуттів.

Алла Пугачова з Максимом Галкіним / фото УНІАН

Мартін Скорсезе

У юнацтві режисер Мартін Скорсезе хотів стати священником, але, мабуть, щось пішло не так. Зараз він відомий не тільки завдяки гучним фільмам, але і своєю любов'ю до жінок. Він був одружений на актрисі Ізабеллі Росселіні і продюсері ряду картин Барбарі де Фіне. У Скорсезе три дочки від трьох різних жінок. Зараз він одружений п'ятим шлюбом на Хелен Шермерхорн-Морріс, про яку практично нічого невідомо.

Мартін Скорсезе / instagram.com/martinscorsese_

Бріжит Бардо

Вперше актриса Бріжит Бардо вийшла заміж в 18 років. Але її шлюб з продюсером Роже Вадимом довго не тривав. Другий раз вона вирушила під вінець з актором Жаком Шар'є, якому пізніше народила сина. Але і з ним у неї не склалися стосунки. У ЗМІ ходили чутки про те, що Бріжит після розлучення з Шар'є знову вийшла заміж, але за кого - невідомо. Пізніше актриса потішила шанувальників тим, що четвертий раз виходить заміж за Бернанда д'Ормаля. 

Бріжит Бардо / instagram.com/kinolegendy

Раніше УНІАН назвав 5 знаменитостей, які народили первістків після 40 років.

Вас також можуть зацікавити новини: