10 лютого в Україні потеплішає / фото Marcel, Pixabay

У суботу, 10 лютого, в Україні спостерігатимуться температурні контрасти. Зокрема, вночі на крайній півночі буде до -3...-5 градусів , а вдень на півдні Одещини температура підвищиться аж до +19 градусів. Про це розказала синоптик Наталка Діденко.

За її даними, завтра в Україні вночі очікується 0...-5 градусів, на півдні та заході +1...+8 градусів.

"Протягом дня суботи у центрі, на півдні та заході +4...+11 градусів, на крайньому півдні, на Закарпатті та у Чернівецькій області +12...+19 градусів!" - повідомила Наталка Діденко.

Відео дня

Водночас, за її словами, переважатиме волога погода: пройдуть дощі, на півночі мокрий сніг. Лише у південній частині обійдеться без опадів.

"11 лютого опади в більшості областей України припиняться, температура повітря відчутно підвищиться", - спрогнозувала синоптик.

Погода у Києві

У Києві завтра, за прогнозом Наталки Діденко, очікується мокрий сніг з переходом у дощ. Вдень буде +3 градуси. У неділю в столиці вже буде без опадів, потеплішає до +6, а у понеділок до +12 градусів.

Аномальне тепло у Києві

У Києві 7 лютого зафіксували одразу два температурних рекорди. Зокрема, максимальна температура досягла 9,7°, що на 0,5° вище попереднього рекордного показника для цього дня 2004 року.

Також середня за добу температура виявилась найвищою за весь час проведення спостережень для цього дня і склала 6,9°.

Вас також можуть зацікавити новини: