У Карпатах вирує страшна негода / фото Чорногірський гірський пошуково-рятувальний пост

Карпати охопив потужний зимовий шторм. У високогір'ї вдарив тріскучий мороз, дме сильний вітер, а видимість впале майже до нуля. Про це повідомляє Чорногірський гірський пошуково-рятувальний пост.

"Станом на 08:25 27 листопада на горі Піп Іван Чорногірський хмарно, туман, сніг (видимість до 10м), вітер північно-східний, 16 м/с, температура повітря  -18°С", - повідомили рятувальники.

Вони також опублікували фото  з вершини. На ньому через потужні опади ледь видно риси обсерваторії.

Відео дня

Негода в Україні - що відомо

Вчора, 26 листопада, низкою областей прокотилася страшна негода. Шторм Беттіна найсильніше вирував у Криму та на Одещині. 

Місцями снігу випало настільки багато, що рятувальникам довелося залучати БТРи, аби діставати автівки, що застрягли у снігових заметах. 

Через негоду в Одесі та Києві школи перейшли на дистанційне навчання.

На трасах сталося багато ДТП. Наприклад, неподалік села Орлівка Одеської області пасажирський автобус з'їхав у кювет. Також застряг на узбіччі біля села Новосільське автобус сполученням Бухарест-Одеса з 42 пасажирами, серед яких 5 дітей.

Також в Одесі через вітер впала 100-метрова труба котельні. Через негоду та проблеми з електропостачанням в різних районах міста виникли перебої із водою. 

Вас також можуть зацікавити новини: