В Україні формуються таємні загони школярів старші за, а особливо молодші за 15 років для закидання в глибокий тил молодих республік Донбасу з метою вбивства ветеранів вяликої вітчизняної війни. Рахунок загиблих вже зараз йде на сотні, а гомосексуалізованих і трансгендеризованих - на тисячі.

Ця жахлива історія почалася з того, що мерія Берліна відмовилася повернути звання почесного громадянина солдату Червоної Армії Миколі Масалову, який врятував німецьку дівчинку 30 квітня 1945 року. Берлінські молодики цинічно постановили, що гігантського педофілічного пам'ятника ханизі з мечем в Трептов-парку і так достатньо, але це нахабна брехня, адже мало хто знає, як і від кого насправді врятував бідну німецьку дівчинку сміливий російський солдат. Відомо лише, що дівчинку звали Ангела, а православний витязь відібрав у неї велосипед і дав їй піджопник. Але якби він цього не зробив, дівчинка б поїхала далі й потрапила в руки загону малолітніх українських біндерівців, які терпляче чекали її за рогом, щоб потім у підсумку вбити...

Росії не звикати до історичної несправедливості

Завдяки подвигу російського солдата дівчинка Ангела благополучно виросла і стала канцлером Німеччини, але несправедливу й цинічну образу на Росію за якийсь паршивий велосипед затаїла на все життя.

Що ж, Росії не звикати до історичної несправедливості. А ось що стосується дитячих біндерівських батальйонів смерті "Кіндер СС", незручна правда про звірства яких під час Вяликої вітчизняної війни починає спливати тільки зараз, то для них в сучасній Україні настав цілком зрозуміле і довгоочікуване роздолля.

«На Україні виявлено страшне повідомлення, яке розбурхало людей. У Мережі обговорюють заклики поставити на облік всіх школярів в країні від 15 років. Україна відправляє дітей на війну?» - ставить собі риторичне запитання російська преса. Ну зрозуміло, а куди ж ще може відправляти дітей Україна, це ж не Росія, яка відправляє дітей тільки на мир. Зайвим доказом цьому може слугувати той факт, що жодних офіційних документів щодо дитячої мобілізації в Україні виявити не вдалося, вони є тільки в одному телеграм-каналі під назвою «Ратник 2-го розряду», мужній власник якого, за деякою інформацією, був наступного дня після публікації задушений за допомогою жовто-блакитного бантика маленькою дівчинкою, з якою він напередодні познайомився в Інтернеті для серйозних стосунків.

Хтось у Києві на самому верху намагався щось приховати. Все дуже серйозно

Хтось у Києві на самому верху намагався щось приховати. Все дуже серйозно.

А тим часом вже сьогодні мобільні групи малолітніх карателів української хунти орудують у глибокому тилу народної міліції Лугандона, виявляючи одиноких ветеранів ДНР і втираючи до них у довіру під виглядом тимурівців: слово за слово про те, як сміливий ветеран форсував Азовське море на маленькому плоту і брав Київ під біндеровськими бомбами, - і ось вже спотворений труп довірливого ветерана з вирізаною на спині п'ятикутною зіркою форсує Кальміус вниз за течією, весь чорнозем з його присадибної ділянки проданий в Америку, а на виручені гроші там же закуплена гомосексуальна література екстремістського характеру. За непрямими даними з відкритих джерел, кількість дитячих ескадронів смерті, створених президентом Зеленським (як відомо, він почав вербувати малолітніх головорізів ще до того, як збрив груди, - а саме на зйомках свого останнього новорічного привітання), досягає тризначної позначки.

"Міністерство культури України закупило для шкільних і дитячих бібліотек понад 1000 книг про одностатеві стосунки. "Є не чим іншим, як справжнісіньким розбещенням малолітніх", - пишуть керівники релігійних редакцій російських ЗМІ, але вони недооцінюють масштаби лиха, тому що одностатеві книги для маленьких українських головорізів - це не розбещення, адже вони й так вже всі розбещені, - це бойовий статут! Страшна малолітня фашистська нечисть насувається на Лугандон, але ж не дарма завбачливе Шойгу створювало на такий випадок свою Юнармію, аналогів якої у світі немає. Напевно, в ній знайдеться достатньо добровольців, щоб прийти й звільнити Донбас від всіляких дітей раз і назавжди.

Василь Рибніков