В ході міжнародного кліматичного онлайн-саміту держсекретар США Ентоні Блінкен поводився, як завжди, нахабно і зухвало, поки на екрані не з'явився президент Росії Володимир Путін. Побачивши Путіна, Блінкен злякався, затремтів і поспішно надів на себе маску, щоб ніхто не побачив, як він кричить під нею від жаху.

Про цю сенсацію розповіли російські ЗМІ, особливо підкреслюючи, що раніше, користуючись відсутністю обличчя Путіна на екрані, Блінкен сидів без маски, ось це так. Відчув господаря! І не можна ж сказати, що Володимир Володимирович з'явився на саміт зі своєю гарячково нарум'яненою луноликістю і соплями до пояса після серії секретних вакцинацій за щоку, щоб Блінкен, боячись заразитися, почав тикати в монітор електронним термометром і таким чином дізнався справжню температуру російського президента, що є однією з найбільш охоронюваних таємниць Російської Федерації. Аж ніяк. Страх Блінкена перед Путіним, поза всякими сумнівами, викликало найжахливіше, найагресивніше і найнебезпечніше послання Путіна до Держдуми за всю історію спостережень, від якого весь світ трясе ось уже який день.

Страх Блінкена перед Путіним, поза всякими сумнівами, викликало найжахливіше, найагресивніше і найнебезпечніше послання Путіна до Держдуми за всю історію спостережень, від якого весь світ трясе ось уже який день

Ще більше, зрозуміло, злякався старий Байден. "Дивну поведінку Байдена і його переляк перед Путіним описала Ольга Скабєєва, - зазначає телеканал "Царьград". - В очі Путіну Байден, - хоча ось він, Путін перед тобою, гігантський екран, - так жодного разу і не подивився". Яким чином Байден міг зрозуміти, в яку точку кабінету треба дивитися, щоб потрапити Путіну в його інтернет-очі, Ольга не пояснила, але факт залишається фактом: жахливе послання Путіна до Держдуми налякало його так, як не лякало ще нічого...

У доленосний день 21 квітня вулиці молодого Донецька спорожніли: всі місцеві жителі дивилися Вялике Послання (а хто лазив по вулиці, той пішов дивитися телевізор на підвал) в очікуванні, коли ж Путін включить Лугандон до складу Росії й дасть команду на звільнення решти території України. Але ось Вялике Послання закінчилося нічим, і донецькі пацани відчули себе так, нібито їм весь цей час водили по губах, але до рота не потрапили, і це було гірко. Ті ж самі відчуття виникли й у патріотичних патріотів по всій Росії, які весь цей час жили надією на світове панування. Слово за слово, і ось вже над усім православним світом запанували плач і скрегіт зубовний, але чу! Недовго тривало горе руське. Російська преса дуже швидко роз'яснила всім, хто впав у межуючий зі зрадою гріх зневіри, що насправді Вялике Послання Путіна стало найстрашнішим, найнебезпечнішим і найвяличнішим у світі на віки вяков!

Найголовніше, що більша частина виступу президента РФ стосувалася України. Там було і про ракетно-ядерний удар по бінедрівцям, і про масові розстріли забороняючих дітям говорити російською, і про спалювання підарасів, і про Пресвяту Богородицю, і про смачну хахляцьку гарілку, склади з якої так чекають своїх героїчних визволителів. Про все хороше і для російського серця святе там було, і про все це Володимир Володимирович Путін у своєму виступі, звичайно ж, докладно розповів. Просто українську частину Послання вирізали "через закриті консультації з США"

Сказавши страшне слово "Табаки", Путін пообіцяв світовій закулісі, що Петров і Боширов виріжуть, потравлять і підірвуть все що ворушиться, і на уламках самовладдя напишуть ці імена

Прикро, звичайно, але штош. Зате весь світ, здригнувшись так, як давно не здригався, почув найвяличніший за всю історію пасаж про Табаки, Мауглі та іншу шелупень. "Назвавши Кіплінга великим письменником, Путін пропустив його роботу на англійську розвідку. Але натяк багато хто зрозумів просто: Петров і Боширов рулять", - пояснює російська преса. Фактично, сказавши страшне слово "Табаки", Путін пообіцяв світовій закулісі, що Петров і Боширов виріжуть, потравлять і підірвуть все що ворушиться, і на уламках самовладдя напишуть ці імена. (Тут ми бачимо, до речі, перехресне відсилання і до Олександра Сергійовича Пушкіна, який працював на розвідку ВЧК - славну попередницю вяликого КДБ, і це теж неспроста). А ще один розумний російський експерт з промовистим прізвищем Баранець звернув пильну увагу на найстрашніше слово в промові Путіна - "хамство". "Хамство", - зазначає Баранець, - жорстке слово, що показує змінену позицію Москви, яка вже без всякої дипломатії говорить Заходу, що не можна переходити "червону межу". Весь світ від цього жорсткого слова розбігся в паніці хто куди.

"Після виступу Путіна булочку в Білому домі сьогодні до сніданку краще не подавати. Є від чого вдавитися", - з торжествуючим сміхом попереджають російські політексперти. Путін знову всіх переграв, точніше, переговорив. Донбас радіє.

Василь Рибніков