Урочисте засідання Ради / фото УНІАН /  Надя Пришляк

Голова Верховної Ради України Дмитро Разумков підписав розпорядження про скликання позачергового засідання Верховної Ради 23 серпня.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила його прес-секретар Ольга Туній.

"Голова Верховної Ради України Дмитро Разумков підписав розпорядження про скликання позачергової сесії парламенту о 16:00 23 серпня у зв’язку з вимогою 156-ти народних депутатів", - написала вона.

Відео дня

Туній уточнила, що на засіданні розглядатиметься проект постанови про звернення Верховної Ради до ООН, ПАРЄ, Парламентської Асамблеї ОБСЄ, Парламентської Асамблеї НАТО, Парламентської Асамблеї ОЧЕС, Європарламенту, урядів і парламентів іноземних держав щодо посилення міжнародного співробітництва в рамках Кримської платформи для протидії агресії Росії (№5775).

Читайте такожРазумков розкритикував Зеленського за пораду прихильникам "русского мира" виїжджати до РФЩо передувало

Напередодні президент Володимир Зеленський закликав зібрати позачергове засідання Верховної Ради, аби депутати розглянули як невідкладний законопроект великий герб України.

Його в парламент Володимир Зеленський вніс цьогоріч на День Конституції.

Депутатам представлять варіант герба, де в центрі зображений тризуб на щиті. Ліворуч від нього – лев, як символ Галицько-Волинського князівства, а праворуч - воїн-козак із рушницею з герба Війська Запорозького.

Вас також можуть зацікавити новини