Стало відомо, кого з міністрів планують звільнити парламентарі / фото УНІАН

Цього тижня Верховна Рада України планує звільнити Вадима Гутцайта з посади міністра молоді та спорту. Зокрема, відповідне голосування анонсував голова фракції "Слуга народу" Давид Арахамія. Про це він написав в Telegram.

"Спробую бути більш швидким, ніж Железняк, та анонсую на цьому тижні звільнення одного з міністрів КМУ", - зазначив він.

Водночас, член фракції "Голос" Ярослав Железняк у Telegram розповів, кого саме з міністрів планують звільнити парламентарі.

Відео дня

"Коротше, звільнять міністра спорту - Вадима Гутцайта", - заявив він.

Як повідомляв УНІАН, 4 березня 2020 року Верховна Рада на позачерговому засіданні підтримала призначення Дениса Шмигаля прем'єр-міністром, попередньо звільнивши з посади Олексія Гончарука. Також парламентарії обрали новий склад Кабміну. Серед інших, міністром було призначено і Гутцайта. Того ж дня нові члени Кабінету міністрів України склали присягу у Верховній Раді.

У січні цього року почала з'являтися інформація про звільнення в уряді. Тоді мовилося, що перший кандидат на звільнення - міністр палива та енергетики Герман Галущенко, також під питанням була робота міністра спорту Вадима Гутцайта та міністра з питань стратегічних галузей промисловості Павла Рябікіна.

Вас також можуть зацікавити новини: