Доренко помер 9 травня / Фото Говорить Москва

Російський телеканал «Звезда», що належить міністерству оборони РФ, зганьбився, коли робив сюжет про похорони відомого пропагандиста Сергія Доренка.

Читайте такожСтала відома причина смерті Доренка

Необізнаний глядач міг би вирішити, що похорони 12 травня все-таки відбулися, але насправді їх перенесли на невизначений термін. Ще більш диким був другий «ляп». На похорони нібито приїхала співачка Олена Образцова і дала інтерв'ю журналістам. Це при тому, що співачка померла у 2015 році, пише видання "Факты".

Відео дня

"Воскресла" Олена Образцова розсипається у компліментах Доренку. Нібито той був «справжнім безкомпромісним журналістом», «професіоналом».

Пізніше статтю про похорони видалили з сайту телеканалу, але новину встигла подивитися достатня кількість інтернет-користувачів. Посилання на відео з «Образцовою» на похоронах Доренка залишилися в кеші пошукових систем.

Пропагандисти Кремля страшно зганьбилися з похоронами Доренко / скріншот

Як повідомляв УНІАН, головний редактор радіостанції "Говорить Москва" Сергій Доренко помер 9 травня після падіння з мотоцикла у віці 59 років. Церемонію прощання з Доренком, яка мала відбутися в неділю, 12 травня, перенесли.

Сергій Доренко народився 18 жовтня 1959 року в Керчі. З жовтня 1996 по вересень 2000 року був ведучим інформаційних програм "Время" і "Авторська програма Сергія Доренка" на каналі ОРТ. Доренко у своїх матеріалах та інтерв'ю неодноразово підтримував бойовиків "ЛДНР", а також анексію Росією українського Криму.