Горе-матір затримали на 72 години / скріншот

Громадянка України, що проживає в Москві, залишила свого шестирічного сина в ігровій кімнаті торгівельного центру. Хлопчик провів у ТЦ сім годин, після чого вихователі викликали поліцію.

Про це повідомляє «Комсомольская правда».

Випадок стався у великому московському торговому центрі на вулиці Лобненській в неділю, 26 травня.

Відео дня

Жінка рано вранці привела шестирічного сина в ігрову кімнату, оплатила час його перебування, а сама зникла. В обід вихователі нагодували хлопчика бутербродами, а коли зовсім зневірилися дочекатися маму, зателефонували їй на мобільний телефон.

Свій номер жінка залишила у договорі, який підписала перш ніж передати дитину в ігрову кімнату. Однак телефоном вона заявила, що не збирається забирати дитину.

Читайте також"Майбутній депутат": російський хлопчик на гойдалках на тлі палаючого будинку став новим інтернет-мемом (відео)

"Він мені набрид, залиште його собі", - відповіла вихователям горе-матір, повідомляють джерела видання в правоохоронних органах.

Після цього вихователі подзвонили в поліцію, хлопчика відвезли у відділок, а маму – знайшли за номером телефону.

Наразі жінка затримана на 72 години. Вона дає пояснення слідчим. Тим часом хлопчик госпіталізований в одну з дитячих лікарень. Його подальшу долю вирішать органи опіки. За даним фактом проводиться перевірка, за результатами якої буде прийнято процесуальне рішення.

Слідчі спільно з працівниками органів опіки перевірять житлові умови дитини, а також виконання обов'язків по вихованню дитини її батьками.

Як повідомляє 360tv, під час затримання мати перебувала в стані наркотичного сп'яніння.

А Life Shot вдалося розшукати сторінку жінки на сайті інтим-послуг і в соціальних мережах. Виявилося, що її звуть Вікторія, жінка народилася у Харкові, перебралася до Москви близько року тому.

Сторінка жінки на сайті інтим-послуг / скріншот LIFE SHOT

Також у мережі з'явилося відео, на якому неадекватна мати відмовляється відповідати на запитання поліцейських і каже, що хлопчик нібито не її.