Злочинця затримали / udm.sledcom.ru

У Росії вбивця уникнув страти й достроково вийшов з колонії, але знову взявся за своє - він зґвалтував 7-річну дівчинку.

Це сталося в Глазові (Удмуртська Республіка), повідомляється на сайті управління Слідчого комітету по Удмуртії.

За даними слідства, 4 серпня поточного року обвинувачений побачив на одному з дитячих майданчиків у м. Глазові 7-річну потерпілу і запропонував їй придбати солодощі та покататися на атракціонах. Після того, як дівчинка погодилася, зловмисник повів її через двір, де скоїв насильницькі дії сексуального характеру, після чого втік.

Відео дня

Читайте такожУ Росії батька зґвалтували власну доньку

Потерпіла звернулася до жінки — продавчині розташованого неподалік магазину, розповівши про те, що трапилося. На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група, яка вилучила записи відеокамери зовнішнього спостереження, встановленої на магазині.

Ґвалтівника вирахували за записами з камер відеоспостереження. Ним виявився 56-річний чоловік, що має кілька судимостей, в тому числі за вбивство.

"Чоловік раніше був неодноразово судимий, у тому числі засуджений до смертної кари, в 1998 році він був помилуваний і три роки тому умовно-достроково звільнився з місць позбавлення волі. Із зазначеного часу обвинувачений ніде не працював, проживав один", - йдеться у повідомленні.

Чоловіка затримали та взяли під варту, слідчі перевіряють його на причетність до інших злочинів.

Раніше один із найбільш жорстоких маніяків РФ попросився на свободу.