Путін милувався гімнастками / Скріншот

Президент Росії Володимир Путін в той момент, коли його український колега зустрічав в аеропорту звільнених полонених, вирушив милуватися виступами гімнасток.

Читайте такожПутіна загнобили в мережі за жарт про Росію, секс і японців (відео)

Разом з мером Москви Сергієм Собяніним глава Кремля приїхав у Палац художньої гімнастики у спорткомплексі "Лужники", передає ТАСС.

Відео дня

Путіну показали фрагменти програм чемпіонок Галіми Шугурової, Юлії Барсукової, Аліни Кабаєвої, Євгенії Канаєвої, а також виступи членів російської збірної з художньої гімнастики.

"Будемо стежити за вами", - сказав Путін на прощання гімнасткам.

Як повідомляв УНІАН, 7 вересня у рамках обміну утримуваними особами з РФ в Україну повернулися 24 українські військовополонені моряки й 11 політв'язнів: Роман Сущенко, Олег Сенцов, Олександр Кольченко, Володимир Балух, Станіслав Клих, Микола Карп'юк, Олексій Сизонович, Павло Гриб, Едем Бекіров, Євген Панов, Артур Панов.

Водночас в РФ повернули 35 осіб, про обмін яких просили росіяни. Всі вони були засуджені в Україні за різні злочини або є фігурантами кримінальних проваджень.

Президент України Володимир Зеленський після прибуття звільнених українців заявив, що реалізований перший етап дій щодо припинення війни на Донбасі.