Марія могла не витримати принизливого ставлення колег і накласти на себе руки / фото: Комсомольська правда

Слідчі допитали колегу 23-річної лейтенанта поліції Марії Клочкової, з яким вона провела ніч в готелі, після чого наклала на себе руки на робочому місці.

Про це повідомляє «КП-Кубань».

Читайте такожРосіянка викрила коханця в сексі з її 16-річною донькою

Відео дня

30-річний оперативник заявив, що Марія сама погодилася поїхати з ним до готелю і добровільно пішла на сексуальний зв'язок. Він стверджує, дівчина його не попередила про свою невинність. Тому, на його думку, був неакуратний секс, а не злочин проти статевої недоторканності.

Джерело газети висунуло версію, що оперативник міг посперечатися з колегами на перший секс з новобранкою. Марія потрапила в лікарню після ночі, проведеної з оперативником, а він тим часом розповів колегам про їх зв'язок і «що організм дівчини не витримав його натиску».

Коли Клочкова повернулася на роботу після лікарняного, в поліцейському відділі її зустріли глузуванням, «викинули речі у смітник, забрали комп'ютер».

На думку джерела, Марія могла не витримати принизливого ставлення колег і накласти на себе руки.

Родичі оперативника відкидають версію зґвалтування слідчої Олегом. Його сестра Жанна припустила, що Марія могла звести рахунки з життям через побоювання, що після такого її ніхто не візьме заміж. А брат Андрій повідомив, що у слідства є відео, після перегляду якого будуть зроблені "правильні висновки".

23-річний лейтенант поліції Марія Клочкова покінчила з собою на робочому місці 23 листопада, прослуживши в органах внутрішніх справ не менше чотирьох місяців. Після її смерті було порушено кримінальну справу за статтею 110 КК РФ («Доведення до самогубства»).

Як повідомляв УНІАН, в Анапі троє поліцейських зґвалтували 17-річну дівчину, замість того, щоб затримати її за секс з хлопцем на пляжі.