Поліцейських покарали за передноворічний жарт / скріншот

У російському Калінінграді двоє поліцейських жартома змусили свого колегу вирізати сніжинки до Нового року і були покарані.

Про це пише Meduza.

Читайте такожВкрали у дітей свято: у Росії з дитсадка поцупили новорічну ялинку, яку прикрасили дітлахиЗазначається, що поліцейські відправили колезі з іншого відділу МВС наказ від імені заступника голови регіонального МВС з текстом: «Вимагаю... прикрасити приміщення чергової частини сніжинками з паперу з розрахунком 2 сніжинки на 1 аркуш А4. Не менше п'яти аркушів».

Відео дня

В результаті їх викрили. Керівник викликав їх до себе і записав їхнє пояснення на відео, яке опублікували в мережі. Поліцейські зізналися, що хотіли пожартувати над колегою, а той повірив їм і, виконуючи «наказ», вирізав сніжинку.

У покарання поліцейських змусили вирізати сніжинки для свого відділу поліції. В ході бесіди з ними начальник розповів, що через їхній жарт йому телефонували з різних міст Росії.

«Активніше, ми на всі МВС повинні нарізати сніжинок... Для Красноярська, для Сахаліну, для Свердловська, для Саратова... Це звідки мені телефонували вчора. Для МВС, для ФСБ, прокуратури», – заявив начальник жартівників.

Раніше УНІАН повідомляв, як в Росії в дитячому саду новорічну ялинку прибили до стелі.