У РФ дитини поранили з рушниці через 5 місяців він помер / rozetka.com.ua

У російському Нижньому Тагілі після п'ятимісячної коми помер школяр, який раніше отримав кульове поранення.

Про це повідомляє "Лента.ру" з посиланням на офіційного представника управління Слідчого комітету Росії по Свердловській області Олександра Шульгу.

За його словами, кульове поранення з рушниці восьмирічна дитина отримала у серпні 2019 року, розслідування інциденту вела поліція. Через її смерть 12 січня справу буде перекваліфіковано на більш тяжку статтю і передано Слідчкому РФ.

Відео дня

У російському МВС виданню уточнили, що в скоєнні злочину обґрунтовано підозрюється раніше судимий чоловік 1984 року народження, який стріляв по банках з пневматичної гвинтівки. Одна з куль влучила дитині в голову. У підозрюваного вилучили дві пневматичні гвинтівки ІЖ і Quattro Trigger без серійного номера, десяток металевих куль. Крім того, одну з гвинтівок він підкинув до сусіда, однак той відразу віддав її поліцейським, повідомляють силовики.

Читайте такожРосіянин зґвалтував 14-річну сестру, а потім залив її тіло бетоном

"Було порушено кримінальну справу за статтями 118 ("Спричинення тяжкої шкоди здоров'ю з необережності") та 213 ("Хуліганство") КК РФ. Справа буде перекваліфікована за статті 109 КК РФ ("Заподіяння смерті з необережності")", - повідомив представник МВС.

Як повідомляв УНІАН, у Росії п'ятирічна дитина випадково застрелила батька з рушниці.