Згідно з Біблією, 666 – це число звіра" | 112.ua

У Єпархіальній раді Єкатеринбурзької єпархії розкритикували проект МВС, згідно з яким на автомобільних номерах регіону з'являться цифри 666.

Про це повідомляє «Газета.ги».

Читайте також"Мітка звіра 666": Київ заполонили оголошення про "небезпеку" біометричних паспортів (фото)Відповідний код можуть присвоїти автомобільним реєстраційним знакам Свердловської області після змін у відомчому наказі № 766 2017 року. Раніше в регіоні діяли коди 66 та 96.

Відео дня

«Вони погано подумали, перш, ніж таке пропонувати. Цей проект викликає лише усмішку, тому що навіть на рівні проекту його ініціатори не змогли нормально підготувати зміни. Як вони можуть не надати цьому значення. Автори проекту, що, маса примітивна, яка не розуміє наслідки? Перш ніж виходити з якимись ініціативами, треба включати голову і радитися, як зазначено у Священному Писанні», – підкреслив секретар ради ігумен Веніамін Райніков.

До цього МВС опублікувало проект змін у наказ «Про державні реєстраційні знаки транспортних засобів», згідно з яким в автомобільних номерах можуть з'явитися додаткові цифри.

Згідно з Біблією, 666 – це «число звіра», яке приховує ім'я звіра Апокаліпсису, а також значення імені Сатани.

Раніше УНІАН повідомляв, як у Вінниці хочуть скасувати е-квиток «через диявольську мітку «666».