У російському коледжі розгорівся скандал / фото pixabay.com

Студентці Челябінського коледжу загрожує відрахування через відмову приходити на заняття в спідниці.

Як повідомляє 74.ru причиною цього став конфлікт з керівником другого відділення коледжу, якого не влаштовує те, як одягається студентка. Сам конфлікт розгорівся на початку лютого.

За словами матері студентки, спочатку всім дівчатам говорили відвідувати заняття в спідницях, але з початком зими через холоди дозволили приходити в брюках. Таке рішення, розповідає жінка, не сподобалась директору, який почав "притискати" студенток.

Відео дня

"4 лютого була лінійка, і він виявив, що у мене донька в брюках. Прийшов в кабінет і почав сваритися на неї при всіх, каже: Ліза, я тебе відрахую, якщо ти не будеш ходити у спідниці в коледж", - розповіла мати. І додала, що на наступний день її дочку викликали на розмову в кабінет директора, а пізніше він грубо поспілкувався і з нею самою.

Читайте такожРосіянин не зміг заспокоїти немовля і вдарив його праскою

"Єдина претензія - що Ліза ходить в штанах, а він цього не дозволяв. І кожен раз підкреслював, що вона його особисті вимоги не виконує. Хоча ці вимоги ніде не прописані, тобто це не якесь правило внутрішнього розпорядку, опубліковане на сайті або на папері прописане, це просто його особисті усні вимоги", - каже жінка.

Вона стверджує, що дочка змушена була звернутися до психолога, а через дії керівництва коледжу звернулися до силовиків й навіть до Адміністрації президента РФ і партії "Єдина Росія".

Сам директор філії коледжу каже, що спочатку дозволив дівчатам носити штани, але потім своє рішення скасував..

Читайте такожУ Росії багатодітний батько вбивши дружину на очах дитини та покінчив із собою

"Деякі дівчатка почали не такі штани носити, обтягуючі... І тут я скасував своє рішення, сказав: "Ходіть в спідницях", а мама тепер пише, що це особистий конфлікт", - сказав він.

Після звернень матері дії директора перевірять на предмет перевищення посадових повноважень. Про це повідомили в Міносвіти Челябінської області. Також його діям дадуть оцінку в поліції.