Ожившие рябиновые саженцы превратились в раскидистые ивы / фото onf.ru

У російському Санкт-Петербурзі працівники комунальних служб для перемоги в конкурсі на найкращий благоустрій саду "озеленили" засохлі дерева, примотавши до них зелені гілки скотчем. Про це повідомляє прес-служба Загальноросійського національного фронту.

Активісти Загальноросійського народного фронту в рамках роботи Центру моніторингу благоустрою міського середовища ЗНФ в Санкт-Петербурзі спільно з представниками «Молодіжки ЗНФ», провели моніторинг саду Ткачів на вулиці Бабушкіна. Раніше громадські працівники отримали звернення громадян, які поскаржилися в Народний фронт, що для благоустрою зеленої зони працівники комунальних служб приклеїли на скотч до засохлих дерев нові зелені гілки.

Читайте такожУ Росії учасники весільного кортежу влаштували масову бійку через об'їзд калюжі (відео)

«Відвідувачі саду розповідають, що раніше це були гарні горобини, але через відсутність належного догляду вони загинули, і довгий час нікого з садівників не турбували. А два дні тому ожилі горобинові саджанці перетворилися в розлогі верби. Напередодні вдень мешканці сусідніх будинків бачили 10 чоловік, які оглядали сад, і зробили висновок, що до їх приїзду і готувалися працівники, «озеленити» мертві дерева », - зазначив експерт ЗНФ Дмитро Груздєв.

Раніше повідомлялося, що російський чиновник звинуватив бакланів в протіканні даху на стадіоні "Санкт-Петербург".