Мілонов / ntv.ru

Депутат Держдуми Росії Віталій Мілонов заявив, що в тютюновому кіоску, розташованому практично під стінами нижньої палати російського парламенту, «третина асортименту представлена товарами для наркозалежних», передає РИА «Новости».

Читайте такожГеєборець Мілонов закликав захистити "класичну петербурзьку шаверму"

Він направив запити глав МВС і Мінпромторгу Володимира Колокольцева і Денису Мантурову з проханням організувати тотальну перевірку магазинів на наявність в їх асортименті пристроїв для куріння наркотичних речовин, а також заборонити їх продаж в Росії.

Відео дня

Мілонов заявив, що йому надходять численні звернення від громадян, які «стурбовані вільним продажем в тютюнових магазинах і кіосках по всій країні всіляких пристосувань для вживання наркотичних засобів і галюциногенних курильних сумішей».

«Скляні та глиняні колби, пробірки, трубки, шланги і трубки для наркотиків можна придбати практично під стінами Державної думи, в єдиному тютюновому кіоску на вулиці Тверській, де третина асортименту представлена товарами для наркозалежних», - зазначається у запиті Мілонова.

За його словами, ця ситуація створює враження, що в Росії «діє дружня атмосфера для заняття наркоманією».

Також на його думку, ця ситуація шкодить політики держави в частині пропаганди здорового способу життя та боротьби з вживанням наркотичних засобів.