Путін видав цинічний фейк про ЗСУ / REUTERS

Російський диктатор Володимир Путін з'явився на публіці і видав цинічний фейк про українських воїнів. Втім, так поводяться самі окупанти.

Як повідомляє пропагандистське "РИА-Новости", диктатор заявив, що "противник не зважає ні на що" і додав, що ЗСУ нібито розстрілюють своїх.

"Своїх розстрілюють в спину. Загороджувальні загони вже створили. Ось зовсім нещодавно хлопці розповідали, що в одному населеному пункті наші дивляться, противник попереду, а по них стріляють. Як кажуть, щільний вогонь. Не дають відступати. Це націоналісти працюють, самі вперед не лізуть", - цинічно заявив диктатор.

Втім, тактику загороджувальних загонів ще з початку війни активно використовують самі окупанти. За свідченнями військових та очевидців, загороджувальні загони формують з "кадирівців". Їхня основна функція - розстрілювати окупантів, які відступають. Таким кривавим способом командування змушує "гарматне м'ясо" йти у наступ.

Фейки росіян

Окупанти нерідко ганьбляться фейками про Україну. Наприкінці грудня минулого року міністерство оборони РФ відзначилося новим фейком про "біолабораторії" в Україні.

Раніше у Міністерстві оборони України висміяли заяви Кремля щодо нібито знищення на фронті американських HIMARS, а потім російське відомство заявило, що знищило американський танк Abrams під Соледаром. Втім, такого озброєння в України навіть немає.

Вас також можуть зацікавити новини: