Удари по РФ можуть "напоумити" Путіна, вважає експерт / Скріншот

Президент Росії Путін припинить тероризувати Україну ракетними атаками, коли зрозуміє дві речі.

Їх озвучив військово-політичний експерт Юрій Федоров в ефірі телеканалу FREEДОМ. На його думку, російському диктатору потрібно зрозуміти, що ракетний терор не досягає своїх цілей. Крім того, у відповідь можуть наноситися удари по території Росії.

Експерт переконаний, що Україні потрібно бити по військових цілях на території Російської Федерації, наприклад, ракетами "Грім-2". 

Відео дня

"Є прикордонне місто Валуйки, яке є транспортним центром. Все це законні цілі для ударів. Це може стати тим засобом, який напоумить спочатку російських генералів, а потім, можливо, і Путіна", - додав Федоров.

Ракетні обстріли України

За даними Генерального штабу Збройних Сил, за рік повномасштабного вторгнення Росія випустила по Україні близько 5 тисяч ракет. У цей період росіяни завдали по Україні 3,5 тисячі авіаударів і близько 1,1 тисячі ударів за допомогою безпілотників. 

Заступник начальника Головного оперативного управління українського Генштабу Олексій Громов нещодавно повідомив, що окупанти на місяць можуть виробляти близько 100 ракет різних типів.

Вас також можуть зацікавити новини: