Лікарі посадили чоловіка на каталку і хотіли відправити додому / скріншот з відео

У Волгограді лікарі вигнали помирати на вулицю 87-річного ветерана-інваліда Другої світової війни.

Відео розміщено на YouTube-каналі «Висота 102».

Дочка ветерана Володимира Молчанова, Галина Курапова, розповіла, що її батькові поставили діагноз «двостороння пневмонія», а також виявили коронавірус.

21 жовтня чоловік потрапив до обласного госпіталю ветеранів війни, проте його не відправляли в реанімацію, попри важкий стан. Також Курапова заявила, що лікарі скаржилися на чоловіка і погрожували його відправити в «ковідну божевільню». Лікарі говорили їй: "Ваш дідусь міцний, ніяк не здохне", а також, що він "шумить і заважає сусідам по палаті, лежить, як собака, на підлозі".

Читайте такожРосійським ветеранам роздадуть планшети з фільмами про війну

23 жовтня жінка вирішила забрати батька додому, про що домовилася з начальством лікарні. Вранці 24 жовтня вона приїхала до госпіталю, викликавши платну «швидку», на якій збиралася відвезти ветерана. Однак чоловіка викотили на інвалідному кріслі без свідомості.

"Замість того, щоб надавати допомогу людині в реанімації, давати кисень, ще щось, його просто посадили на каталку і хотіли відправити додому.

"Ви ж забираєте, ось і забирайте". Очевидці почали обурюватися, і ветерана закотили на інвалідному кріслі назад в лікарню. А через якийсь час повідомили, що він помер, розповіла дочка ветерана.

Прокуратура Волгоградської області почала перевірку того, що сталося.

Вас також можуть зацікавити новини: