Росіянина в банку спритно "обкрутили" на 85 млн рублів, обмінявши їх на надруковані папірці / фото ua.depositphotos.com

У Підмосков'ї з росіянином трапився епізод, "гідний" фінансових махінацій відомого іспанського серіалу про кримінал "Паперовий будинок"

Чоловік старанно збирав гроші, в надії обміняти кругленьку суму на долари: зібравши 85 млн рублів він приніс їх в банк "Уралсиб", але вийшов звідти не з валізою валюти, а з фальшивими папірцями. Деталі історії опублікувала Baza

Інцидент стався з генеральним директором однієї з компаній Володимирської області. 52-річний Сергій захотів заощадити і знайшов через знайомих людину, яка представилася одним з членів правління "Уралсибу".

Відео дня

Банкір запропонував привабливий курс для обміну, тому Сергій погодився на угоду. 

"9 листопада підприємець приїхав до головного офісу банку на вулиці Єфремова. Його зустрів помічник члена правління і провів через охорону, користуючись пропуском. Сергій віддав 85 млн помічнику, той вийшов і через деякий час повернувся з великою пачкою доларів в банківській пластиковій упаковці", - зазначає Baza.

Помічник попросив Сергія трохи почекати, щоб банк підготував необхідні документи для угоди. Але через 10 хвилин бізнесмен не витримав і заглянув в пакет, щоб оцінити свої "долари". І тут його спіткало розчарування: замість справжніх банкнот з Бенджаміном Франкліном в упаковці лежали надруковані купюри.

Сергій підняв паніку, звернувшись до Служби безпеки банку. В результаті з'ясувалося, що банкір, який забрав у нього 85 млн рублів, "людина випадкова". 

"Співробітники банку пояснили Сергію, що "помічник" не є працівником банку. Це просто випадкова людина, яка орендувала депозитарій, тому йому дозволили оформляти перепустки на інших людей", - повідомляє росЗМІ. 

У РФ хочуть створити Міністерство "щастя"

Тим часом у РФ голова Ради Федерації Валентина Матвієнко запропонувала створити для росіян "міністерство щастя", щоб вони не сумували і самі оцінювали, наскільки справедливий з ним російський закон.

За словами Матвієнко, вона мріє створити таку установу і вже висувала відповідну пропозицію на розгляд, але її ідею мало хто підтримав. 

Вас також можуть зацікавити новини: