Пономарьов прокоментував вбивство Ржицького в Росії / фото t.me/Tsaplienko

Вбивство заступника начальника міського відділу з мобілізаційної роботи та командира підводного човна "Краснодар" Станіслава Ржицького, якого застрелили в Росії, стало результатом розслідувальних заходів щодо російських воєнних злочинців. Таку думку висловив екс-депутат Держдуми РФ Ілля Пономарьов. 

"Це перша ластівка. Дійсно, складено цілий список людей із числа військових, які брали участь у скоєнні воєнних злочинів. Ржицький відповідає за один із перших гучних злочинів, який був ще навесні минулого року – бомбардування Вінниці. Загинули мирні громадяни, маленька дитина, мама загинула… Уся Україна тоді сумувала за загиблими, і ось були люди, які сказали, що вони помстяться, і вони помстилися", – наголосив він в ефірі телеканалу FREEДОМ.

За словами колишнього депутата Держдуми, існує список воєнних злочинців. Більшість прізвищ у ньому маловідомі. Пономарьов зауважив, що була проведена відповідна робота зі встановлення їхніх персональних даних, адреси тощо.

Відео дня

"І, відповідно, невідомі патріоти беруть у відпрацювання і займаються тим, що відновлюють справедливість", – додав він, зауваживши, що йдеться про тисячі прізвищ.

Ліквідація Ржицького: що відомо

10 липня в російському Краснодарі застрелили заступника начальника міського відділу з мобілізаційної роботи та командира підводного човна "Краснодар" Станіслава Ржицького. Його вбили біля спорткомплексу "Олімп", коли той пішов на пробіжку. За даними ЗМІ, він – один з причетних до ракетного удару по Вінниці, який забрав життя 28 людей.

Повідомляється, що зачіпок у правоохоронців немає, а кілер давно стежив за Ржицьким. Вбивство було ретельно сплановане, до того ж, виконавець спеціально обрав місце, де немає камер відеоспостереження.

Вас також можуть зацікавити новини: