Володимир Путін / фото REUTERS

Російський політик і юрист Марк Фейгін назвав умову, за якої стане можливим зняття Володимира Путіна з поста президента РФ.

Свою думку з цього приводу він висловив в ефірі FreedomUA.

За словами Фейгіна, те протистояння веж Кремля, яке спостерігається сьогодні, вигідне Путіну.

"Поки вежі між собою воюють, для Путіна це ідеальна ситуація, він виступає арбітром. Для того, щоб ситуація змінилася, потрібно щоб вежі об'єдналися і всі виступили проти однієї єдиної людини в єдиному кабінеті – самого Путіна", – упевнений юрист.

"Поки вони не об'єднуватися і не скажуть: "Ось нам все набридло, давайте його відправимо куди-небудь – на той світ або на пенсію", – нічого відбуватися не буде... Тому що насправді протистояння веж Кремля не з приводу війни ж. Воно з приводу грошей, впливу, посад, спадщини якоїсь... " – додав Фейгін.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, режисер Олівер Стоун, який зняв про Путіна фільм, висловився про його здоров'я

"Не забувайте таку річ: у Путіна був рак, і я думаю, він переміг його, але ще він був ізольований під час ковіда... можливо, він втратив контакт з людьми...".

А 29 травня Daily Mirror і ряд інших європейських ЗМІ з посиланням на джерело в ФСБ повідомили, що у Путіна "важка форма швидко прогресуючого раку", і що його попередили про швидку смерть. 

Вас також можуть зацікавити новини: