У ЗМІ злили головний секрет Путіна / скріншот

Президент РФ Володимир Путін ще в молоді роки мав особливу симпатію до чоловіків, розповіла оперна співачка і екс-депутат Держдуми Марія Максакова.

За її словами, серед можливих коханців був і російський віолончеліст Сергій Ролдугін, який з часом нажив собі цілий статок.

ЗМІ називають Ролдугіна "гаманцем" Путіна. У коментарях пропагандистам бізнесмен називав Путіна "просто братом": "Раніше, коли мені нікуди було подітися, я йшов до нього, і у нього спав і їв".

Згідно з розслідуванням "Нової газети", офшорні компанії Ролдугіна укладали багатомільярдні контракти з "Роснефть", "Ростелеком", "ВТБ", "КамАЗ", "АвтоВАЗ". Друга Путіна звинувачували на батьківщині, щоправдо негласно, у відмиванні і розкраданні держкоштів.

На думку співачки, близькість Путіна і Ролдугіна вказувала на щось більше і інтимніше. "В юності Путін, щоб сховатися від своєї дружини, зі своїм близьким другом Ролдугіним знаходив собі тепле гніздечко у Катерини Нікітіної (у дружини Ролдугіна), яка в цій квартирі навіть спорудила цілу лазню", - розповіла співачка.

Квартира Нікітіної була по сусідству з квартирою іншого друга Путіна Собчака, і для майбутнього російського диктатора це був зручний аргумент перед дружиною. "У Маріїнському театрі ні для кого не було секретом, що з себе представляє Ролдугін", - відповіла Максакова.

Раніше екс-депутат Держдуми Ілля Пономарьов стверджував, що Путін, найімовірніше, бісексуал. Його оточення навіть підозрювало кремлівського главу у відносинах з Дмитром Медведєвим.

Дивна поведінка Путіна перед публікою - епізоди, що запам'яталися

У лютому 2022 року на зустрічі з прем'єром Угорщини Віктором Орбаном Путін відгородив від себе колегу на кілька десятків метрів. Шампанське обидва диктатори пили теж на відстані.

Влітку під час економічного форуму в Москві Путін сумував і гриз нігті. А в 2019 році російського "фюрера" висміяли його ж громадяни за невдалий жарт про секс .

Вас також можуть зацікавити новини: