Олег Соколов / фото REUTERS

У мережі з'явилися фрагменти листування між російським істориком Олегом Соколовим і аспіранткою Анастасією Єщенко, у вбивстві якої він звинувачується.

Читайте такожТруп сховав у шафі: в день розправи "російський Наполеон-вбивця" влаштував вечірку вдомаФрагменти із збереженням орфографії та пунктуації опублікувало у своєму Telegram-каналі видання Baza.

Як видно з опублікованих фрагментів, листування Соколова і Єщенко сповнене образ з боку дівчини. Зокрема, вона називала історика «тварюкою», «виродком» і «сволотою», неодноразово писала про ненависть до нього і бажала йому «здохнути». Кілька цитат:

Відео дня

«Ненавиджу тебе і все твоє потворне і тупе сімейство, ненавиджу», «Я їду іншим поїздом, щоб тебе не бачити», «Ненавиджу тебе чортів ублюдок і твоїх виродків, ти брехун і зрадник. Я ненавиджу тебе і твоїх створінь, ненавиджу, ненавиджу тебе», «Своїй дружині ти завжди відразу відповідав, а при ній зі мною не розмовляєш, тварюко».

Раніше УНІАН писав, як в мережу злили відео сварки російського історика з аспіранткою перед жорстоким вбивством.

63-річного викладача дістали з річки Мийки в Санкт-Петербурзі в листопаді 2019 року. З собою у Соколова був рюкзак, в якому лежали дві відрізані жіночі руки. Історик зізнався, що вбив свою співмешканку: він чотири рази вистрілив в неї з обріза і розчленував тіло. Соколова заарештували і звільнили з університету.