Владимиров активно підтримує війну / Скриншот

Протоієрей Російської православної церкви Артемій Владимиров заявив про "воскресіння" окупанта, який загинув на незаконній війні проти України.

У програмі "Беседы с батюшкой" він сказав, що зараз бачить багато "чудових свідчень христової перемоги над смертю" і навів як приклад військовий відеоролик, який йому надіслала дружина.

"Перед великим постом я подивився ролик про якогось китайця, який брав участь у "СВО", дістав кулю в живіт, що розвернула всі його нутрощі, від цього помер і воскрес. Йому з'явився святитель Лука Кримський, його зцілив, повністю його нутрощі були зцілені", - сказав Владимиров.

Представник Російської православної церкви також повідомив, що після "воскресіння" вся сім'я китайця стала адептами РПЦ.

Пропаганда війни в РПЦ:

Як відомо, Російська православна церква підтримує і виправдовує повномасштабну війну проти України. На священиків, які виступали проти війни, чинили тиск.

Україна, Австралія, Велика Британія, Канада, Литва, Нова Зеландія, Чехія та Естонія ввели персональні санкції проти патріарха Кирила.

Нагадаємо, раніше Церковний суд РПЦ оголосив пацифізм єрессю, яка нібито суперечить православному вченню. А Всесвітній російський народний собор назвав вторгнення в Україну "священною війною" і заявив, що "вся територія сучасної України повинна увійти в зону виняткового впливу Росії".

Вас також можуть зацікавити новини: