Пропагандист назвав Захарову алкоголічкою / getty images

Пропагандист з каналу Соловйов Live Євген Сатановський назвав офіційну представницю Міністерства закордонних справ РФ Марію Захарову "п'яною шм*рою".

Фрагмент ефіру з'явився у мережі. Пропагандист втратив контроль над емоціями, коли коментував антиізраїльські заяви Захарової на підтримку дій ХАМАС.

"Ось, Маша Захарова, яка євреїв не дуже любить, а Ізраїль терпіти не може. Ба більше, вона цього і не приховує... Ще одна шм*ра, яка сильно п'є. Тим не менш, вона спікер нашого МЗС", - заявив Сатановський.

Що говорила Захарова про Ізраїль

Марія Захарова відзначилася кількома заявами щодо конфлікту Ізраїлю та палестинських терористів ХАМАС. Зокрема, вона заявила, що США "що могли вже зробили" в ситуації навколо загострення конфлікту, тепер усьому світу доведеться "розгрібати" наслідки цієї політики.

Після удару по лікарні в Газі, внаслідок чого загинуло сотні людей, Захарова натякнула, що відповідальність за це несе лише Ізраїль. За її словами, Ізраїль "погано виправдовується". Представниця МЗС РФ вимагала "переконливих доказів" непричетності до цього удару.

Вас також можуть зацікавити новини: