Психіатр сказав, що відбувається з Путіним / скріншот

У російського диктатора Володимира Путіна можна помітити епілептоїдний розлад особистості, проте ознак класичної епілептоїдності не видно.

До такого висновку дійшов практикуючий лікар-психіатр Роман Долинський, пише НВ. Фахівець каже, що у Путіна помітні відсутність емпатії, жорстокість до близького оточення, недовіра, переконання, що правий той, хто сильніший фізично і агресивніший.

"Це якраз властиво антисоціальним психопатам. Тому у Путіна помітні ознаки насамперед цих двох розладів особистості", - зазначив він.

Відео дня

Поведінка диктатора зовні за останній час не змінилася, додає психіатр. За його словами, розлад особистості супроводжує людину все життя.

"І якщо раніше Путін міг це якось компенсувати або його оточення створювало для нього певний імідж, то в міру його невдач, старіння і прогресування хвороб, про які говорили колеги з медицини в попередніх інтерв'ю, його особистісні риси загострюються. Саме це ми зараз бачимо і чуємо в його виступах, які набувають надмірну агресивність, яку він вже не може приховати", - сказав Долинський.

"Крім того, у нього є вкраплення паранояльного синдрому. Він навряд чи був у нього з самого початку формування особистості, а швидше за все приєднався вже з віком. Саме тому він сідає від людей на великій відстані, нікого до себе не підпускає, ховається десь в бункері. До речі, паранойяльні риси в поведінці спостерігали й у Сталіна незадовго до його смерті", - додав психіатр.

Раніше начальник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Кирило Буданов заявив, що президент Росії Володимир Путін може прожити ще кілька років незважаючи на важкі хвороби, серед яких онкологічна.

Днями ЗМІ також писали про те, що у Путіна важка форма раку, йому залишилося жити два-три роки. У Кремлі цю інформацію спростували.