У московському метро загинув пасажир, який намагався врятувати чоловіка, який кинувся під поїзд / ілюстративне фото Reuters

У московському метрополітені 26-річний Аліхан Азізов намагався врятувати чоловіка, який кинувся під поїзд, що прибуває, і загинув. Пасажир, який намагався накласти на себе руки, вижив, втік та вбив себе по-іншому.

Трагедія в Москві сталася на станції метро "Сходненська" (Тагансько-Краснопресненська лінія), повідомив Telegram-канал "112".

"...Невідомий кинувся під склад, в цей момент його спробував зупинити... Азізов, який стояв поруч. Потім чоловік, який стрибнув на рейки, вижив і втік. Азізова врятувати не вдалося, він помер на місці", – наголошується на каналі.

Відео дня
У метро Москви загинув пасажир, який намагався врятувати чоловіка / Скріншот

За його даними, горе-самогубець потім вбив себе іншим способом – зістрибнув з 12 поверху багатоповерхового будинку. Особу загиблого почали встановлювати.

"...відразу після події він вийшов з метро і пройшов майже кілометр. На вулиці Свободи піднявся на 12 поверх багатоповерхівки й стрибнув. Від отриманих ушкоджень чоловік помер на місці...", – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, в жовтні в московському метро 28-річний чоловік стрибнув під поїзд, але жінка-машиніст встигла загальмувати, і горе-самогубець вижив. За такий вчинок зловмиснику загрожує серйозний штраф.

Вас можуть зацікавити такі новини: