В Росії померла дружина депутата Валерія Дьоміна Анастасія, раніше вона звинувачувала чоловіка у побитті / фото ілюстративне ua.depositphotos.com

У Москві померла дружина депутата від партії "Единая Россия" Валерія Дьоміна Анастасія. Раніше вона звинувачувала чоловіка у побитті. Про це повідомляє Telegram-канал Baza.

За даними ЗМІ, 42-річна Дьоміна померла 6 травня. На початку року жінка зламала плече і кілька місяців страждала від болю. Як родичі розповіли поліцейським, останнім часом стан Деміної погіршився: біль посилився, Анастасія приймала багато знеболювальних і скаржилася на панічні атаки. 6 травня жінка ніби заснула, діти вкрили її та пішли гуляти, а коли повернулися, Дьоміна вже не встала. Точні причини смерті має виявити судмедекспертиза.

"Наприкінці лютого Дьоміна звинуватила свого чоловіка, депутата від "Єдиної Росії" у Бабушкінському районі Валерія Дьоміна, у побитті. Чоловік, який повернувся з СВО додому у відпустку, сердився, що дружина майже не займається роботою по дому через зламану руку, і накинувся на неї, бив і тягав за волосся. Удари чоловіка лише посилили травму плеча. При цьому сам Дьомін останнім часом проводив із коханкою, з якою вже познайомив дітей", - йдеться у матеріалі.

Відео дня

Як розповіли журналістам рідні Дьоміної, після побиття Анастасія написала заяву в поліцію, але за порадою колег з "Единой России" пізніше жінка забрала заяву. Сама Дьоміна була депутатом від правлячої партії в РФ Ради муніципальних депутатів округу Ростокіно.

Маніяки і вбивці в армії РФ: останні новини

Нещодавно в лавах армії РФ опинився людожер із Волгограда. Дмитро Малишев звільнився з колонії і вирушив на фронт, щоб захистити "традиційні цінності" Росії. На фронт також пішов його товариш - Олександр Масленніков, який убив і розчленував двох дівчат.

Також УНІАН повідомляв, що в Росії помилуваний Путіним "вагнерівець" жорстоко вбив і пограбував служителя мечеті. Зарізавши людину, рецидивіст знову вирушив на війну, але був "перехоплений" у Донецьку.

Вас також можуть зацікавити новини:

Безпілотники атакували НПЗ у Рязані

Стало відомо, як Кремль готує полчища своїх "воєнкорів"

Депутат "Единой России" назвала безробітних росіян "черв'яками"