Одну співробітницю змусили намалювати на дверях закладу букву "Z" / фото SOTA

В Росії у московські бари Underdog і La Virgen прийшла поліція через підозру, що заклади можуть бути причетні до фінансування "Збройних сил України".

Очевидці повідомили "ОВД-Інфо", що поліцейські прийшли в бари з кувалдою і електрошоками. Канал повідомляє, що одну з відвідувачок співробітники силових структур змусили написати на дверях закладу літеру "Z" і слова "За Росію".

За інформацією SOTA, в самому барі змінився музичний репертуар після появи поліції. Кореспондент каналу чув пісні путіністів Shaman, "Любе", а також "Синя хустинка" і "Хей, ой, та кінь мій вороний".

Відео дня

У свою чергу "Медіазона" з посиланням на співробітника Underdog, який побажав залишитися анонімним, пише, що поліцейські змушували відвідувачів підспівувати, погрожуючи їм електрошокерами, а також просили людей з татуюваннями роздягнутися.

Пізніше "ОВД-Інфо" написав, що серед відвідувачів і персоналу обох закладів є затримані, яких відвезли в ОВС по Басманному району. Їх число правозахисники не уточнили. Адвокатів до затриманих не пускали.

Останні новини РФ - деталі

Падіння роздрібних продажів в Росії в 2022 році торкнулося всі групи товарів повсякденного попиту, крім однієї-алкоголю.

В РФ суд присудив 22-річного слюсаря Кирила Бутиліна до 13 років колонії суворого режиму за підпал Військкомату в Луховіцах Московської області.

Росіян попередити, що схвальні коментарі щодо пожежі в Ростовському управлінні прикордонної служби ФСБ можуть кваліфікувати "як виправдання тероризму".