Студентки з 12-річним хлопчиків покурили вейп, хлопчик помер / фото t.me/breakingmash

У Росії 12-річний підліток з Бійська помер нібито після того, як покурив вейп. Його сестра з подругою госпіталізовані.

Про трагічний інцидент повідомляє Telegram-канал Mash.

Зазначається, що два дні тому 12-річний брат з сестрою 17 років пішли на ночівлю до повнолітньої подруги.

"Вони знайшли вейпи, покурили , та їм стало зле. На ранок бабуся знайшла їх без свідомості. Хлопчик помер, дівчаток відвезли у лікарню. Попередньо, вони у важкому стані", – йдеться у повідомленні.

Читайте такожУ РФ дитина мало не замерзла на смерть всередині забитої гіркиЗа даним фактом порушено кримінальну справу.

Як повідомляє Telegram-канал Shot, постраждалі дівчата – студентки бійського коледжу. Одна з них зараз перебуває у комі: "Увечері відразу після куріння всім трьом стало зле. Вранці у квартирі їх знайшли без свідомості".

Напередодні одна з госпіталізованих студенток зняла для своїх соцмереж відео, на якому вона курить та наспівує слова з пісні: "Я курю весь день, поки мені не стане погано". Незабаром її брат помре, а подруга потрапить у кому.

Оновлено. Пізніше в мережі показали одну з тусовок дівчат, які отруїлися вейпом. Повідомляється, що їхні батьки ніколи не помічали за ними пристрасті до куріння та взагалі до шкідливих звичок. У технікумі про учениць теж відгукуються добре. А ось померлий 12-річний брат однієї з подруг іноді курив електронну сигарету. Принаймні про це говорять його однокласники.

"Обидві сім'ї характеризуються задовільно. Настя найчастіше жила у своїй квартирі сама, бо її батьки – вахтовики. Щоправда, зовсім без нагляду молода студентка все ж таки не залишалася, її відвідувала бабуся. Саме вона і виявила у квартирі трьох підлітків непритомними", – йдеться у повідомленні.

Раніше повідомлялося, як в Росії електронна сигарета вибухнула прямо у роті підлітка.

Вас також можуть зацікавити новини: