У Башиірії військовому "домалювали форму" під час нагородження / колаж УНІАН, фото Baza

У Башкирії (РФ) адміністрація вирішила прифотошопити окупанту, який прийшов за нагородою, військову форму. Спочатку телеграм-канали писали, що він нібито при смерті, тому і влада вдалася до таких "трюків", проте причина виявилася набагато банальнішою.  

Як повідомляють ЗМІ, адміністрація Янаульського району опублікувала новину про нагородження окупанта на імʼя Артур Султангалієв медаллю ще 18 липня. 25 вересня стало відомо про смерть башкирського солдата, і багато місцевих телеграм-каналів написали, що Султангалієва довелося "нагороджувати у фотошопі", бо він нібито лежав при смерті. Проте насправді все було не так.

Як пояснила влада, на "фотошоп" довелося піти "через деякі причини".

Відео дня
В Башкирії зганьбилися фотошопом з нагородження окупанта: пояснення 'вбило'

Зʼясувалося, що загарбник не при смерті, а просто прийшов отримувати нагороду у цивільному одязі, шортах та шльопанцях. Чиновники вирішили, краще "приліпити" йому форму. Скандальний знімок вже видалили з районного пабліку.

Інші новини Росії

Росіянин, який вбив і пропустив через мʼясорубку свою дівчину, вийшов на свободу після того, як взяв участь у загарбницькій війні РФ проти України. Дмитро Зеленський був засуджений до 11 років позбавлення волі, проте у листопаді був завербований. Тепер він нібито живе в так званій "ЛНР" і збирається переїхати в Анапу, каже його мати.

Тим часом на Сахаліні двоє поліцейських намагалися привести до тями чоловіка за допомогою електрошокера. Перед тим, як це зробити, постраждалому навіть не намагалися викликати швидку – він помер.

Вас також можуть зацікавити новини: