Володимир Путін профнепридатний, стверджує журналіст / фото REUTERS

Президент Росії Володимир Путін профнепридатний, він зовсім не здатен прогнозувати наслідки того, що робить.

Очільник РФ не наділений стратегічним мисленням і не має здібностей до "багатоходівок", розповів Олександр Невзоров - колишній депутат Держдуми, російський журналіст, який отримав українське громадянство, в інтерв'ю журналісту й засновнику видання "Гордон" Дмитру Гордону.

За словами співбесідника, російський лідер не бачить навіть те, що від нього знаходиться на відстані кількох міліметрів.

Відео дня

"Путін профнепридатний… У будь-якого президента найпершим обов'язком є потреба передбачати наслідки своїх вчинків. Путін зовсім позбавлений цієї здібності, він справді не бачить, не розуміє наслідків того, що він робить", - сказав екс-депутат.

Президентство Володимира Путіна в Росії - що треба знати

Володимир Путін почав керувати росіянами наприкінці 1999 року - спочатку став виконувати обов'язки президента, а 26 березня 2000-го його вперше обрали на посаду керівника держави. Пізніше Путіна ще кілька разів переобирали на посаду президента.

У 2016 році західні ЗМІ писали, що у президента РФ є таємні багатства, і що він є найбагатшою людиною в Європі. Путіна також звинувачували в причетності до політичних вбивств.

Крім того, президенту Росії приписують низку хвороб, зокрема, рак передміхурової залози, рак підшлункової залози та ранню стадію хвороби Паркінсона.

У 2014 році РФ під керівництвом Путіна захопила український Крим, а також вдерлася на частину Донецької та Луганської областей. Агресію РФ проти України засудив майже увесь світ, було запроваджено серйозні антиросійські санкції.

24 лютого 2022 року Росія здійснила повномасштабне вторгнення в Україну, й антиросійські санкції було посилено. Низка держав та Парламентська асамблея Ради Європи вже визнали російський режим терористичним.

Вас також можуть зацікавити новини: