Володимир Путін і Сергій Шойгу / фото REUTERS

В Офісі президента "рознесли" керівництво РФ за розпочату в країні "часткову" мобілізацію та цинічну брехню про втрати російської армії на розв'язаній проти України війні.

Свою думку з приводу останніх заяв президента Росії Володимира Путіна і російського міністра оборони Сергія Шойгу висловив радник голови Офісу президента Михайло Подоляк.

"Питання, яке повинен задати сама собі проста людина (росіянин), коли він дивиться на Шойгу: "Що вони курять?", ось коли вони все це говорять на публіку на повному серйозі з вальяжним виглядом, бравіруя...? Сидить людина, яка, по суті, програє війну... Аадекватність цієї людини "зашкалює" – зазначив він.

"І крім питання, "а що вони курять?", необхідно було б ще сказати: А чи є якісь спеціальні, скажімо так, психоаналітичні школи, де ці люди можуть отримувати належну допомогу для того, щоб все суспільство не потрапляло в подібні історії?" – додав Подоляк.

Радник голови ОП акцентував увагу на тому, що це всього третя за рахунком мобілізація у Росії за всю її історію.

Путін оголосив мобілізацію в Росії: що відомо

Нагадаємо, президент РФ Володимир Путін 21 вересня оголосив часткову мобілізацію в Росії. Кремль збирається набрати 300 тисяч росіян. 

У своєму зверненні Путін також пригрозив всьому світу ядерною зброєю:

"Всім, хто намагається шантажувати нас таким чином, повинні знати, що роза вітрів може розвернутися і в їхній бік".

20 вересня окупанти оголосили про проведення з 23 по 27 вересня фейкових "референдуми" з питання приєднання до Росії територій "ЛНР", "ДНР", Херсонської та Запорізької областей України.

Вас також можуть зацікавити новини: