В Алтайському федеральному бункері готувалися до поєдинку з американським шарлатаном Ілоном Маском, який наважився кинути самогубний виклик за Україну найбільшому майстру єдиноборств Володимиру Путіну. У розпал тренування Володимир Путін, сідаючи на шпагат, несподівано скрикнув і вліз під стіл.

- Ось чорт, ось чорт! Та де ж він, йолкі-моталки, - ледь не плачу, примовляв Путін, підсліпувато шарячи руками по підлозі. - Просто ж під ноги упав, може, від стільця відскочив?

- Що Ви там шукаєте, дон? - тихо запитав Кадиров у Лаврова. – Боксерський пэрчатка?

Відео дня

- Ні, - пропихтів Путін, вилазячи з-під столу з посинілим від напруги обличчям. - Не рукавиця. Аж ніяк.

- Володимира Володимировича прокляла дуже сильна конотопська відьма, - пояснив Лавров упівголоса. - Після цього у нього щось перестало стояти, а тепер, очевидно, взагалі відвалилося і закотилося кудись під стіл.

- Шайтан, дон, - злякано присів Кадиров. - Що ж це? Та ще у такий відповідальний мАмЕнт, дон!

- Конотопські відьми - улюблена біологічна зброя нацистів, - зітхнувши, сказав Шойгу. У його руках був модний плакат "YES WAR! Зупиніть світ! Вірте пропаганді, тут вам говорять правду". - Вони, зокрема, були причетні до отруєння врожаїв у Воронезькій, Ростовській і Луганській областях в 2016 році, і…

- Ось тобі, Ілоно, палучай, дон! - азартно кричав Рамзан. - Ось тобі, проклятий Ілоно Маск!

- Дон, - сказав Кадиров рішуче. - Під стАлом таких размЕров цю маленьку річ шукати можна дуже довго, а між тим…

- І нічого, і не маленьку! -  несподівано жорстко сказав Путін. - Дуже навіть і велику!

- ...А між тим Ілона Маск дуже підступний, - продовжував Кадиров. - Я майже впевнений, що найперше він ударить Володимира Володимировича ось сюди…

Він повернувся до Путіна і щосили засадив йому черевиком між ніг. Путін підлетів на півметра вгору і назад - і впав під стіл, перевалившись обличчям донизу. Кадиров з подивом глянув на свою ногу і сказав:

- Вкрай дивно. Мій черевик, дон, немов потрапив по порожньому місцю, хоча здавалося б!

Повернувшись до Лаврова, Кадиров повторив підступний удар Ілона Маска. Лавров завив, впав під стіл до Путіна - і вони почали нишпорити там разом.

- Дон, а тепер начебто нормально, дон, - задумливо сказав Кадиров. - Дон, шайтан.

- Хоп, сахарок! - радісно вигукнув Путін, вилазячи з-під столу з замусоленим шматочком рафінаду. - Яка несподівана знахідка. І через таку нісенітницю в московських супермаркетах б'ють один одному морди?

Шойгу швидко врізав йому кулаком по зубах, відібрав цукор і спробував жадібно сунути його собі в рот, але Кадиров випробував на ньому удар Ілона Маска, спритно зловив білий кубик за щоку і виявив, що це зовсім не цукор, а зовні схожий на нього сухий спирт. Скривившись, Кадиров сплюнув здобич на підлогу, де її швидко підібрав Путін.

- І ось я знову всіх переграв, - задоволено сказав Путін. - А ти, Шойгу, якщо ще раз…

- Товаришу Путін, сталася жахлива помилка, - сказав Шойгу, втім, без особливого жалю. - Але ми ж тренуємо вас перед сутичкою з Ілоном Маском. Як то кажуть, важко в навчанні - легко в бою. Подивіться хоча б, як успішно борються на українському фронті наші прекрасно навчені бійці.

- Що ж, це справедливо, - сказав Путін, машинально обмацуючи спіднє і не знаходячи під ним буквально нічого. - А ви, Лавров, знаєте якісь підступні прийоми? У мене, звичайно, восьмий дон…

- Дан, дон, - поправив його Кадиров. - Восьмий дан. Давай, Лауров, покажи Владим Владимичу свій кунгфу школа Коня.

Лавров знизав плечима, закурив, підійшов до Путіна і несподівано ткнув його сигаретою в око.

- Ааа! - закричав Путін. - Маск не курить, ти, чортів покидьку!

- Коноплю вживає тільки так, - незворушно заперечив Лавров. - Будьте готові до того, що він почне обкурювати вас сигарами... о, дивіться-но, під кріслом валяється сигара! Яка маленька, очевидно, краснодарська…

За вбитими в стіну скобами в бункер скотився п'яний, як чіп, журналіст Соловйов.

- Що, бл#дь, не чекали?! - проревів він і гірко засміявся. - Думали, суки, ми на Україні зупинимося? Та ось вам всім х#й!

- До речі, я тут дещо втратив , - з незрозумілою надією повідомив йому Путін.

- Це я втратив! - закричав Соловйов, очевидно, не цілком розуміючи, де він взагалі знаходиться. - Все втратив, бл#дь! В ядерний попіл, нах, весь світ в труху! До Комо дійдемо! Спалити, спалити все до йоб# матері, ха-ха-ха!

Він похитнувся, і його вирвало просто на Путіна. Лавров поморщився і закурив знайдену під кріслом сигару. По бункеру рознісся жахливий запах зморщеної шкірки, просоченої ботоксом, силіконом і стероїдами.

- Цікава сигара, - зауважив Лавров тоном знавця. - Волохата якась, точно вітчизняна. Можемо ж коли хочемо!.. Зараз я, Володимире Володимировичу, докурю, і знову пошукаємо, що у вас там загубилося.

- Та вже не треба, - тужливо сказав Путін, уникаючи погляду на сигару. Краєм ока він побачив, як Кадиров ставить вівцю в партер і починає впевнено перемагати її.

- Ось тебе, Ілона, палучай, дон! - азартно кричав Рамзан. - Ось тобі, проклятий Ілона Маск! Як тебе таке, Ілона Маск? На самого Путіна наїхав, дон? Ну так я тобі зараз покажу!

... Так Путін вміло переміг Ілона Маска. Втім, Путін завжди воював вміло, цього у нього не відняти.