В коментарях захопилися фото Лорак / фото instagram.com/anilorak

Опальна українська співачка Ані Лорак вразила шанувальників новими фото зі зйомок кліпу на пісню "Сон".

На своїй сторінці в Instagram вона опублікувала знімок, на якому з'являється у світлому латексному вбранні, що оголює одну ногу. Також на фото видно, що Лорак взула нюдові туфлі на шпильці.

"Хочете розгадати сон? Скоро кліп "Я бачила сон", - заінтригувала співачка фанів.

Відео дня

"Богиня", "Розкішно", "Красуня", "Який обрааааз! Вауууу!", "Неймовірний образ", "Такого ми ще точно не бачили", "Ви дуже красива", "Нога нереальна космічна", "Ніжки - вогонь!", "Оце ніжки", - пишуть у коментарях.

"Ну, і наряд", "Латекс за Кароль повторюєте, чи що. Пора б вже новий лук", "Ви тут самі на себе не схожі!", "Спочатку навіть не впізнав!", "Не впізнати! Зовсім інша", - знайшлися і недоброзичливці у мережі.

Читайте також"Інтер" зібрав у Києві співачок, які втекли до Росії (фото, відео)

Нагадаємо, раніше Лорак презентувала пісню "Сон". В її новій пісні є слова: "Я бачила сон, в якому вона цілує тебе". Слухачі вже вловили в ній підтекст.

Раніше повідомлялося, що чоловіка Ані Лорак — турецького бізнесмена Мурата Налчаджіоглу - помітили в компанії молодої брюнетки в одному з караоке-барів Києва, він обіймав дівчину, щось шепотів їй на вухо, гладив внутрішню сторону її стегна. Журналісти вже дізналися ім'я "подруги" підприємця. Пізніше з'явилася інформація, що співачка розлучається з чоловіком.