Слідчі ДБР затримали майора поліції після одержання неправомірної вигоди \ фото УНІАН

Слідчі теруправління Державного бюро розслідувань, розташованого у Полтаві, затримали майора поліції, старшого оперуповновноваженого Управління карного розшуку ГУ Нацполіції у Харківській області, за отримання неправомірної вигоди у розмірі  $5 тис. 

Читайте такожУ Львові на хабарі затримали патрульного (відео)

Як офіційно повідомляє Державне бюро розслідувань, за попередньою інформацією, правоохоронець за $5 тис. обіцяв сприяти у вирішенні питання щодо непритягнення харків‘янина до кримінальної відповідальності за розбій (ч.1 ст. 187 Кримінального кодексу).

Відео дня

Слідчі ДБР затримали майора поліції після одержання неправомірної вигоди.

Затримання відбувалось за оперативного супроводу Головного відділу по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю Управління СБУ в Харківській області та Харківського управління Департаменту внутрішньої безпеки Нацполіції.

Процесуальне керівництво кримінального провадження здійснює військова прокуратура Харківського гарнізону.

Вирішується питання щодо повідомлення поліцейському про підозру у вичинені злочину (ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу - одержання неправомірної вигоди службовою особою) та обрання запобіжного заходу.

Правоохоронцю загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком від 5 до 10 років.

Також слідчі теруправління ДБР перевіряють інформацію щодо причетності до цього злочину інших співробітників ГУ Нацполіції у Харківській області.